Skal vi indgå i jeres projekter?

Vi kan levere de adfærdspsykologiske byggeklodser I mangler i jeres sociale projekter, produkter og forløb

Hos Mindhouse har vi en helt specifik viden om adfærd og vaner, som vi i dag formidler gennem workshops, foredrag og bøger.

Vores viden og metoder hjælper i dag organisationer og institutioner med at sætte sprog og fokus på de ofte svære og uhåndterlige vaner, som borgernes hverdag er bygget op af.

Men somme tider har I brug for noget helt andet en det vi har på hylderne. Derfor vil vi meget gerne bruge vores specialviden til at hjælpe jer med at bygge de produkter, processer og forløb som I går og arbejder med lige nu.

Måske I har nogle forløb som ikke har fokus eller gennemslagskraft nok, når det handler om at flytte adfærd? Måske I er ved at designe nye kampagner som skal påvirke adfærd hos borgerne. Det kan handle om beskæftigelse eller misbrug. Men også om at sætte rammer for bedre adfærd i et fysisk rum.

Vi har indholdet – I har formen

Ved at fokusere på det vi er gode til – nemlig at være skarpe på adfærd og vaner – kan vi forme os efter jeres formater og de forventninger I har til et output. Vi kan være en hovedingrediens eller et krydderi. Vi kan deltage i hele forløbet eller blot give inspiration. Se os som specialpsykologiske legoklodser, som man kan bruge mange eller få af og sætte sammen på mange måder.

Det kan være at I

  • er ved at iværksætte en kampagne (eller har en kampagne der ikke virker) og vil have adfærdspsykologi bygget ind.
  • ønsker at udbyde et e-læringsforløb, som kan skabe en anden adfærd.
  • er ved at designe fysiske rammer og vil gerne indtænke adfærdsdesign.
  • planlægger et undervisningsforløb og vil have os med i design, udførelse eller udvikling af undervisningsmateriale.
  • vil have udviklet specielle forløb, som skal flytte jeres borgere eller medarbejdere.
  • har fået en bevilling og gerne vil levere mest mulig adfærd for pengene.

Lad os prøve at tale sammen

Vi begynder en proces med at forstå hvad I gerne vil opnå og hvilke udfordringer I står med. Her vil vi ofte gå ind og komme med forslag til optimering, forandring – eller måske at løse opgaven på en helt anden måde, end I havde tænkt på. Vi giver altid 100% ærlig og direkte feedback og deltager kun i projekter, hvor vi tror at vi kan være med til at skabe en målbar succes.

Vi er søde

Når man skal arbejde sammen, er det vigtigt at man også kan lide at arbejde sammen. Vi er interesserede, åbne og har et skarpt fokus på at processen er (næsten) lige så vigtig som produktet. Derfor deltager vi også kun i projekter, hvor vi kan mærke at kemien er i orden. Og vi er altid åbne for feedback og kritik, så vi sammen kan få processen på sporet, inden den kører af.

Ring til Anders på 61678913 eller skriv en mail og lad os starte processen.