Hvorfor gør mine unge sådan?

Har du prøvet at sidde med en ung, som virkelig gerne vil have en uddannelse,
men alligvel ender med at ryge hash, game hele natten og pjække?

Så er denne workshop skabt for dig.

Ny workshop om vaner, målrettet arbejdet med unge:

Denne workshop vil ændre jeres syn på vaner og adfærd

Det er vaner der hjælper os med at træffe de mange små valg i hverdagen, som enten kan føre til en uddannelse – eller til et spildt liv.

Og hvis man først har udviklet destruktive vaner, kan det faktisk være svært at bruge sin motivation til ret meget. Vaner er ofte ubevidste for både de unge og jer professionelle. På denne workshop lærer du at gennemskue og genkende vaner i hverdagen, så du bedre kan hjælpe med at bryde de negative og understøtte de positive – og dermed flytte adfærd, der hvor det virkelig batter.

“Efter dit oplæg kunne vi pludselig se vaner alle steder hos vores unge. Det var ret vildt.”

Kursist fra SSP København

Det kan du efter workshoppen:

Denne workshop lærer dig at trænge ned under overfladen på den umiddelbare adfærd og forstå de vaner der ligger bag. Du lærer at identificere vaner og deres årsager og ikke mindst hvordan man ændrer dem.

Ved at bruge forskningsbaseret vanepsykologi, konkrete cases og letforståelige begreber, får du en værkøjskasse der gør det muligt for dig at:

 • Identificere vaneimpulser – de situationer eller følelser som sætter vaneadfærd i gang.
 • Tale med borgerne om vaner og hjælpe dem til at forstå deres egen adfærd bedre
 • Være med til at skabe nye vaner i samarbejdet med borgerne
 • Gøre din indsats konkret og fokuseret
 • Skelne imellem forskellige vaner og tale om vaneadfærd på en mere præcis måde

Om workshoppen: Ikke bare “endnu et kursus”!

Her får I ikke bare “fyldt en masse boglig viden på”. I stedet får I nogle få stærke begreber præsenteret af en underviser der virkelig ved hvad han taler om og kan formidle det på en interessant og stærk måde.

Workshoppen handler om at få et nyt syn på vaner. Her skal I derfor kun lære få, men stærke, redskaber, som I kan huske. Og derefter skal I bruge dem på realistiske cases sammen med kolleger, så de kommer i spil, bliver indarbejdet og kan bruges igen efterfølgende.

Hør mere eller book her

Ring til Anders på 61678913 eller send en mail herunder, hvis I også vil være bedre til at flytte adfærd og skabe bedre vaner.

  Hent VANEBRYDEREN

  På workshoppen arbejder vi med e-bogen VANEBRYDEREN, som du kan hente gratis i dag.

  Bogen giver dig en solid og let forståelig introduktion til vanepsykologi og til hvordan man ændrer vaner og flytter adfærd i hverdagen.

  Hent VANEBRYDEREN nu!


  Om  underviseren

  Jeg hedder Anders Colding-Jørgensen. Jeg er psykolog i Mindhouse og har arbejdet professionelt med kommunikation og adfærdsændringer i mere end 20 år.

  Jeg har bl.a. undervist kommende psykologer på Københavns Universitet har hjulpet fagforeninger, kommuner og uddannelsinstitutioner med at forstå adfærd og psykologi. Han har desuden udgivet en bog om digitale vaner på Gyldendal.

  Vi hjælper jer,

  der hjælper andre.