VANEBRYDEREN – Ny (gratis) e-bog som ændrer dit syn på vaner:

Hvorfor gør mine borgereikke det, de selv godt ved er bedst for dem?

Har du nogensinde revet dig i håret over at sidde med borgere som gerne vil forandre deres liv, blot for at se at de går direkte hjem og gentager deres destruktive adfærd?

Så er VANEBRYDEREN skrevet til dig. Det er en bog der vil ændre dit syn på vaner og lære dig hvorfor motivation ikke altid virker. For når de små valg i hverdagen skal træffes, er det nemlig vanerne der styrer.

Bogen tager dig i hånden for fortæller dig hvorfor vi har vaner, hvad en vane er, hvordan den opfører sig og hvordan du kan arbejde med at ændre vaner (hvis det er det du har behov for). Det er ikke en af den slags bøger hvor du skal huske tusinde ting bagefter – i stedet er det en bog der vil lære dig et anderledes blik på adfærd. Du har nemlig ikke brug for mere viden, men for at lære at se anderledes på adfærd.

Jeg påstår ikke i bogen alt alle problemer skal forstås som vane- eller adfærdsproblemer. Der er stadig opvækst, sociale forhold og biologi på spil. Men en stor del af vores adfærd optræder igen og igen og kan påvirkes, hvis man kan forstå den vane der er på spil.

Der findes nemlig slet ikke dårlige vaner. Vaner løser altid et behov for os, nu og her. Hvis vanerne så på langt sigt fører til problemer, kan man arbejde på at ændre dem. Men det kræver at man forstår sine vaner og hvad de handler om.

Det vil bogen hjælpe dig med. Og det bedste er at du kan hente den gratis herover.

God arbejdslyst

Anders Colding-Jørgensen