Så er det nu! Lær kommunikationspsykologi for kun 775,- (udsolgt)

Almindeligvis koster mine åbne kurser 4995,- for en dag, når jeg afholder dem med en professionel udbyder (som f.eks. Bigum& Co).

Men her i efteråret har jeg indgået et velgørende samarbejde, der hjælper med at få prisen ned, hvor alle kan være med.

Målgruppe: Alle der arbejder professionelt med digital kommunikation for en virksomhed eller organisation (eller gerne vil gøre det).

I samarbejde med ISOBRO (som organiserer Danmarks indsamlingsorganisationer), afholder jeg to halvdagskurser i at blive set og skabe følelser, til 775,- per styk (1250,- hvis du tager begge).

Kurserne foregår i København og jeg har fået lov at udbyde nogle billetter til mine følgere, der ikke er medlemmer af ISOBRO, men alligevel gerne vil lære om at blive set i feedet og at skabe følelser med sin kommunikation.

De to halve kursusdage supplerer hinanden.

Du tilmelder dig på ISOBROS webshop

29.november 13-16: KOMMUNIKATION DER FLYTTER HOLDNINGER

Diakonissestiftelsen, Peter Bangs Vej 7 A, parterren, 2000 Frederiksberg

Lær blandt andet om: At aktivere følelser, påvirke holdninger, psykologi, indhold, framing, narrativer, brug af associationer.

Et crash kursus i følelsernes psykologi hvor du lærer hvilke faktorer i kommunikationen der er bedst til at aktivere følelser – og hvordan man bruger dem mest effektivt. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål om sin egen praksis og få svar.


30.november 13-16: BLIV SET I FEEDET

Diakonissestiftelsen, Peter Bangs Vej 7 A, parterren, 2000 Frederiksberg

Lær blandt andet om: At hacke opmærksomheden, ubevidste valg, psykologi, indhold, at skabe tekst og billeder der fænger optimalt.

Her får du en helt konkret og brugbar indføring i hvordan den menneskelige opmærksomhed fungerer med masser af konkrete konkrete eksempler, der kan gøre ethvert opslag på Facebook, LinkedIn osv mere effektivt. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål om sin egen praksis og få svar.


Jeg glæder mig til at se dig (hvis du når at få billet!)

Hvis du er i tvivl om noget, så send mig en mail eller ring på 61678913 og hør om det overhovedet er noget for dig.

STOR hilsen

Anders