Anders Colding-Jørgensen

Jeg arbejder ud fra det princip at kommunikation skal være let at forstå og skabe følelser, for at flytte noget.

De sidste 20 år har jeg hjulpet private, offentlige og NGO’er med at forstå hvordan deres modtagere tænker og føler – og med at blive bedre kommunikationshåndværkere

Jeg tror på at alle kan optimere deres kommunikation. Nogle kun lidt – de fleste en hel del. Det kræver ofte en mentalitetsændring og ny viden hos dem der kommunikerer. Og så kræver det konkrete og brugbare metoder og værktøjer, som kan omsætte den viden til konkret kommunikation.

Kommunikation handler om din analyse – ikke dine mavefornemmelser

Jeg skærer ind til benet med det samme. Det indebærer at jeg stiller en masse “dumme spørgsmål”. Det kræver også at jeg oversætter mine kunders intuitioner og fornemmelser til konkrete psykologiske spørgsmål, man kan undersøge og besvare. For at besvare dem, bruger jeg f.eks. forbrugerpsykologi, kognitionsforskning, politisk psykologi og adfærdspsykologi. Foruden 20 års erfaringer og observationer.

Det skal gøres dejligt konkret

Al den teoretiske viden bliver jo først brugbar, når vi kan relatere den til det enkelte tweet eller det enkelte Facebook-opslag. Hvis jeg kan hjælpe med at gøre et blikfang mere effektivt, en tekst lettere at afkode og indholdet mere emotionelt aktivt, har jeg bidraget til at optimere kommunikationen.

Og hvis jeg hjælper med at sætte kommunikationen ind i en større sammenhæng, så den understøtter det ønskede flow hos modtageren, har jeg også gjort den produktiv.

Det kan du f.eks. gøre herfra:

Læse mere om mine 3 fokusområder

Ring 61678913 eller send en email