TIPS DU KAN BRUGE: Indeholder 3o sider med helt konkrete tips og “dos & don’ts

Vil du ses på Facebook?

Ved at kende psykologien bag et effektivt opslag, kan du gøre dine Facebook opslag både sværere at ignorere og lettere at forstå

Et Facebook-opslags skæbne afgøres på få sekunder. Er opslaget for svært at afkode eller er blikfanget i stykker, scroller din modtager skånselsløst videre. Selvfølgelig er der undtagelser, men dette er reglen.

Er dit Facebook-opslag til gengæld iøjnefaldende og umiddelbart fængende, skal din modtager nærmest anstrenge sig for ikke at læse det. Det bedste opslag er det man ikke tænker over at man er gået i gang med at se og forstå.

Denne e-bog giver en lang række konkrete råd, du kan bruge med det samme

Du skal ikke hente den fordi den er gratis, men fordi den rent faktisk kan hjælpe dig med at lave bedre Facebook-opslag. Også selvom det måske kun er mindre forbedringer.

Det giver dig naturligvis en helt urimelig fordel i forhold til dem som ikke forstår modtagerens psykologi. Men sådan er livet jo så uretfærdigt Tudekiks

Hent e-bogen her og få en masse helt do’s and dont’s og noget let teori oven i købet (jeg skal nok lade være med at fortælle til nogen at du har hentet den).

Skriv din email- så sender jeg bogen

You know the drill: Når du henter bogen, skriver du dig på mit nyhedsbrev. Du kan afmelde dig anytime osv osv.

Del bogen med din allerbedste ven eller kollega: